• 11 listopada - Narodowe Święto Niepodległości

• PRZEDSZKOLE „KOLOROWA KRAINA” BIERZE CZYNNY UDZIAŁ W AKCJI

#SzkołaDoHymnu

10 LISTOPADA DZIECI ZŁOŻYŁY WIĄZANKI KWIATÓW I ZAPALIŁY ZNICZE POD POMNIKAMI  BOHATERÓW I OFIAR WALK O NIEPODLEGŁĄ POLSKĘ.

O GODZINIE 11.11 WSZYSTKIE PRZEDSZKOLAKI ODŚPIEWAŁY HYMN POLSKI.